Esin Civangil Kimdir? Biyografisi

Esin Civangil
Esin Civangil, 12 Temmuz 1982 yılında Kocaeli'de doğdu. 2002'de Ekmek Teknesi adlı dizisde Jale Ekin karakteri ile tanınan Esin Civangil, daha sonra Sır Kapısı, Mavi Rüya, Arka Sıradakiler gibi pek çok dizide rol aldı.

2009 yılında Şafak Sezer ve Alp Kırşan'ın oynadığı ''Kadri'nin Götürdüğü Yere Git'' filmi ilk sinema deneyimi oldu. 

Esin Civangil, son olarak 2013 yılında Hasan Kaçan, Tuğçe Kazaz ve Cem Kılıç'ın başrollerde oynadığı, Gönül Hırsızı dizisinde rol almaktadır.


Filmografisi

2013 Gönül Hırsızı
2008 Kadri'nin Götürdüğü Yere Git - Umut
2008 Cesaretin Var Mı Aşka? - Zeynep
2008-2009 Benim Annem Bir Melek - Şebboy
2007 Yuvamı Yıkamazsın - Hatice
2007 Pusat - Nergis Kuyucu

2007-2008 Arka Sıradakiler - Buket Tezcan
2007 Büyük Buluşma - Funda
2006 Memleket Hikayeleri : Ahçik
2006 Felek Ne Demek? - Buse

2006 Emanet Kız - Ayşe
2004 Mavi Rüya - Yasemin

2002 Sır Kapısı - Funda
2002 Ekmek Teknesi - Jale Ekin
Previous
Next Post »