Esra Kızıldoğan Kimdir? Biyografisi

Esra Kızıldoğan
Esra Kızıldoğan Uygur, 1980 yılında doğdu. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı.

''Beyaz Gelincik'', ''Bu Kalp Seni Unutur mu?'' gibi dizilerde rol alan Esra Kızıldoğan, son olarak ''Leyla ile Mecnun'' ve Nurgül Yeşilçay'ın başrolde oynadığı ''Sultan'' dizilerinde rol aldı.






Filmografisi

2012 Sultan
2011-2012 Leyla ile Mecnun - Uzaylı Zekiye
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu? - Kibar
2009 Zoraki Başkan - Esra

2008 Bir Varmış Bir Yokmuş - Işıl Hoca
2008 Bahtı Kara
2005 Beyaz Gelincik - Diyar
2004 Kadir Şinas

1995 Çiçek Taksi - Konuk Oyuncu
Previous
Next Post »