Eyşan Özhim Kimdir? Biyografisi

Eyşan Özhim
Eyşan Özhim, 5 Ekim 1970 yılında İzmir'de doğdu. 1990 yılında Türkiye 2. Güzeli seçilen Eyşan Özhim, 1992 Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu.

2007'de Şafak Sezer'in oynadığı Kutsal Damacana filminde Deniz karakterini canlandırdı.

Eyşan Özhim, 2013 yılında Senaryosu ve yapımcılığını yaptığı Benimle Oynar mısın? adlı sinema filminde aynı zamanda oyunculukta yaptı.


Filmografisi

2013 Benimle Oynar mısın? (Oyuncu/Senaryo/Yapımcı)
2008 Başka Semtin Çocukları - Canan

2007 Kutsal Damacana - Deniz
2007-2008 Elveda Rumeli - Elleftari
2006 Kısık Ateşte 15 Dakika - Kader Sayar
2006 İyi ki Varsın - Bahar
2006 Emret Komutanım : Şahmat
1992 Teleflaş

1992 Bizim Eller
1991 Yıldızlar Gece Büyür - Sunucu
Previous
Next Post »