Fatih Ürek Kimdir? Biyografisi

Fatih Ürek 1956 yılında Erzurum'da bir sucuk fabrikasında kasaplık yapan Şerafettin Ürek'in 4 çocuğundan biri olarak doğdu. 3 kız kardeşi vardır.

Fatih Ürek, Henüz 1 yaşında iken ailesi Bursa'ya göçtü. Genç yaşta ses sanatçısı olmaya karar veren Fatih Ürek, bir süre Taylan Gazinosunda çalıştıktan sonra İstanbul'a taşındı.








Diskografisi

Yaktı Yaktı (1993)
Sen İki Gözümsün (1995)
Sus (2008)
Hala Hala (2009)
Alırım aklını (2010)
Hayde (2011)
300 - 500 (2012)

Filmografisi

Şeytanın Pabucu (2008)
Neredesin Firuze (2004)
Previous
Next Post »