Fatma Toptaş Kimdir? Biyografisi

Fatma Toptaş
Fatma Toptaş, 25 Kasım 1982 yılında Mersin'de doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro bölümünde eğitim aldı. 2007 yılında Kanal D'nin Bıçak Sırtı ve Doktorlar dizilerinde konuk oyuncu olarak rol aldı.

2008 yılında Recep İvedik filminde Şahan Gökbakar'ın çocukluk aşkı Sibel rolünde oynadı. Aynı yılda Avanak Kuzenler adlı komedi filminde yer aldı. TRT'de yayınlanan Başrolde Aşk adlı dizide ve 2011'de ATV'de yayınlanan Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenlik yaptığı Hayat Devam Ediyor dizisinde Şebnem Yalaz karakterini canlandırdı.


Filmografisi

2011-2012 Hayat Devam Ediyor - Şebnem Yalaz
2011 Ya Sonra - Ece
2011 Başrolde Aşk
2010 Çocuklar Duymasın - İpek
2010 Herkes mi Aldatır? - Canan
2008 Avanak Kuzenler - Melike
2007 Çok Özel Tim - Burcu
2007 Recep İvedik - Sibel
2007 Bıçak Sırtı - Konuk Oyuncu
2007 Aşk Üzerine Bir Varsayım - Psikolog
2006 Doktorlar - Konuk Oyuncu
Previous
Next Post »