Ferhat Yılmaz Kimdir? Biyografisi

Ferhat Yılmaz
Ferhat Yılmaz, 18 Aralık 1973 yılında Samsun'da doğdu. 8 yıl profesyonel radyo programcılığı yaptı. Best FM ve Radyo D'de Pembo Show - Pembo Mix olarak bilinir. 1 yıl Okan Bayülgen'in programı ZAGA'da oyunculuk yaptı.

Mehmet Ali Alabora ve Meltem Cumbul'un başrolde oynadığı Yılan Hikayesi dizisinde "Rambo Berk" rolü ile yıldızı parlayan Ferhat Yılmaz, daha sonraki yıllarda Çarli İş Başında, Kuzenlerim, Maskeli Beşler gibi yapımlarda rol alan Ferhat Yılmaz, son olarak Trt1 de Birol Güven yapımı popüler dizi Doksanlarda Foto Fahri rolünü canlandırıyor.



Filmografisi

2013 Doksanlar - Foto Fahri
2012 Sultan
2012 Kurt Kanunu 
2009 Zoraki Başkan - Efe
2008 Süper Kardeşler 
2008 Nekrüt 
2008 Maskeli Beşler: Kıbrıs - Serhat
2008 Fıkra Turka
2008 Büyük Buluşma - Tahsin
2008 Düğün Şarkıcısı - Ali
2008 Babam Adam Olacak - Kefarettin 
2007 Şöhret Okulu - Gıyasettin
2007 Çok Özel Tim - Sakar Ayhan
2007 Kutsal Damacana - Boyveren
2006 Kuşdili - Pancar Hamdi
2006 Balıketi 
2006 Ah Polis Olsam - Sakarov / Ayhan Işıl
2005 Organize İşler - Sami
2005 Canın Sağolsun 
2005 Beşinci Boyut - Kenan
2004 Şubat Soğuğu 
2003 Serseri - Niyazi
2002 Kuzenlerim - Bora
2002 Kumsaldaki İzler - Bilal Usta 
2001 Cinlerle Periler - Arıza
2000 Çarli İş Başında - Meksikalı Carlos
1999-2001 Yılan Hikayesi - Rambo Berk
1993 Bizim Mahalle - Tahir
1991 İbret - Öğrenci
Previous
Next Post »