Fulya Zenginer Kimdir? Biyografisi

Fulya Zenginer
Fulya Zenginer, 21 Temmuz 1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve orta okulu Zeytinburnu Nuri Paşa İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimini Bakırköy Lisesi'nde tamamladı.Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde okudu.

Fulya Zenginer'in İlk rol aldığı dizi Star TV'nin 2006 yapımı İki Aile'ydi. Kanal D'de Küçük Kadınlar dizisinde Yeliz'i canlandırdı.Daha sonra Tövbeler Tövbesi'nde Fidan'ı canlandırdı.


Fulya Zenginer, Cine5'te yayınlanan Dizi Magazin'de (2008) konuk sunuculuk yapmıştır. Ayrıca 2009 yılında bir içeçek ve GSM firmasının reklamında oynamıştır.Benim İçin Üzülme dizisinde başrol oynamaktadır.

Filmografisi

2006 - 2008 Doktorlar Hande Konuk Oyuncu
2006 İki Aile Eda Yardımcı Oyuncu
2008 - 2010 Küçük Kadınlar Yeliz Gezici Başrol Oyuncusu
2011 Tövbeler Tövbesi Fidan Başrol Oyuncusu
2012 Sağ Sağlim Nihal Sinema Filmi
2012-2013 Benim İçin Üzülme Buke Başrol Oyuncusu
2013 El Cin Başrol Oyuncusu
Previous
Next Post »