Gamze Özçelik Kimdir? Biyografisi

Gamze Özçelik
Gamze Özçelik, 26 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Gamze Özçelik, Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999'da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000'de Miss Turkey 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır.

Gamze Özçelik, 2005 yılı içinde cep telefonu kamerası ile gizlice çekilen görüntüleri nedeniyle yıl içinde Google Türkiye'de en çok aranan isim olmuştur. Bu görüntülerin tecavüz olduğu adlî tıp tarafından kanıtlanmış ve zanlı Gökhan Demirkol 10 yıl hapis istemiyle yargılanmıştır. Mahkeme sonucunda 8 yıllık hapis cezasına mahkûm olmuştur. Bu günlerinde 'Seni Seviyorum' isimli tiyatro oyununda oynamıştır. Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Zeynep karakterini canlandırıyor. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlenmiş ve birçok özel gecenin sunumunu yapmıştır. Şuan Ben Buradan Atlarım adlı yarışma programını sunmaktadır. 19 Haziran 2008 tarihinde oyuncu sevgilisi Uğur Pektaş ile Büyükada'da sade bir törenle evlenmiştir. Aralık 2011'de eşi Uğur Pektaş'tan boşanmıştır.

Filmografisi

Hırsız Var!, 2004
Eyvah Kızım Büyüdü, 1998
Cinler ve Periler, 2001
Tatlı Hayat, 2001
Serseri, 2003
Düşler ve Gerçekler, 2005
Savcının Karısı, 2005
Arka Sokaklar, 2006-2009,2011-2013-
Canan, 2011
Previous
Next Post »