Biyografi Ara

Gizem Akman Kimdir? Biyografisi

 

Gizem Akman
Gizem Akman, 1986 yılında Kocaeli'de doğdu. Lisede tiyatrocu olmak istiyordu fakat bale üzerine yoğunlaşmıştır. Ancak, dansa olan tutkusundan vazgeçmeyerek, İzmit Şehir Tiyatrosunda Modern Dans çalışmalarına devam etti ve burada başarı göstererek, koreografisini Eray Gitgel'in yaptığı "Aşka Dair" adlı modern dans gösterisinde yer almıştır.

Hala tiyatrocu olmak istemesine rağmen Aşka Dair ekibinin ısrarları dolayısıyla dansa yöneliyordu ve Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans bölümünü kazanmıştır.

Gizem Akman, ilk olarak 2008 yılında Özcan Deniz ve Meltem Cumbul'un başrolde oynadığı Aşk Yakar dizisinde Meryem rolü ile izleyici karşısına çıktı. Daha sonra aynı yıl Geniş Aile dizisinde Pırıl rolünü canlandıran Gizem Akman, 2010'da Şener Şen, Cem Yılmaz ve Çetin Tekindor gibi oyuncuların oynadığı Av Mevsimi filminde de Ceylan karakterini canlandırdı.

Gizem Akman,, 2013 yılında Hayat Boyu filminde Nil karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2013 Hayat Boyu - Nil
2013 Balık
2010 Av Mevsimi - Ceylan
2008-2010 Geniş Aile - Pırıl
2008 Aşk Yakar - Meryem
Gizem Akman Kimdir? Biyografisi Gizem Akman Kimdir? Biyografisi Biyografistan Gizem Akman Hayatı, Gizem Akman Biyografi, Gizem Akman Nereli, Gizem Akman Kaç Yaşında Gizem Akman , 1986 yılında Kocaeli'de doğdu. Lisede tiyatrocu olmak istiyordu fakat bale üzerine yoğunlaşmıştır. Ancak, dansa olan tut... 4.5 5

Hiç yorum yok: