Gonca Vuslateri Kimdir? Biyografisi

Gonca Vuslateri
Nazlı Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 yılında Bursa'da doğdu. İlkokul ikinci sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi aldı. Kadıköy İntaş Lisesinden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitmeye başlamış ve bitirmiştir. Aslı Vuslateri adında müzisyen bir ablası vardır. Dot tiyatrosunda oyuncu olarak çalıştı.

Gonca Vuslateri, ilk oyunculuk deneyimini Hande Ataizi ve Cem Davran'ın oynadığı ''Ruhsar'' dizisiyle yaptı. Küçük Sırlar dizisinde canlandırdığı "Ceyla" karakteriyle daha çok tanındı. Ayrıca 2012 yazında yayınlanan ve ekran ömrü kısa süren İbret-i Ailem dizisinde Yıldız karakterini canlandırmıştır.


Gonca Vuslateri, Kanal D’de yayınlanan senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı Yalan Dünyaa dizisinde Orçun’un Sevgilisi Eylem ve Vasfiye Teyze karakterlerini canlandırmaktadır. 

Filmografisi


2012-2013 Yalan Dünya Eylem / Vasfiye Teyze
2012 İbreti Ailem - Yıldız
2011 Yerden Yüksek - Kumru
2011 Kaybedenler Kulübü - Yurttaki Kız
2010-2011 Küçük Sırlar - Ceyla

2009 Bornova Bornova - Hande
2009 Canım Ailem - Nurcan
2006 Kız Babası
2004 Büyük Buluşma - Filiz
2004 Aliye
2000 Eyvah Kızım Büyüdü
1997 Ruhsar
Previous
Next Post »