Biyografi Ara

Gülcan Arslan Kimdir? Biyografisi

 

Gülcan Arslan
Gülcan Arslan, 1 Mayıs 1986'da Sakarya'da doğdu. Sadri Alışık Kültür Merkezin'de tiyatro eğitimi almış ve birçok dizi ve reklamda oynamıştır. İlk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan ''Sardunya Sokak'' adlı dizide oynadı.

Daha sonra 2008 yılında Show tv ekranlarında yayınlanan ''Sınıf'' adlı dizide oynayan güzel oyuncu yine 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Hepimiz Birimiz için adlı dizide rol aldı.

Gülcan Arslan, 2009 yılında Show tv ekranlarında yayınlanan ''Kahramanlar'' adlı dizide Figen rolünü oynadı. İlk başrolünü ise 2011'de ''Herşeye Rağmen'' dizisinde Can Nergis ile birlikte oynamıştır. Star TV ekranlarında yayınlan Bir Çocuk Sevdim adlı dizide de Çetin Tekindor ve Bülent İnal ile birlikte başrol oynadı.

Dizi haricinde reklam filmlerinde de oynayan Gülcan Arslan, 2009 yılında Turkcell Nokia N71 ve Eti Çay Keyfi reklamlarında oynadı.

2013 yılında Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna katıldı. Gülcan Arslan, ekibe, Cinayet Şube'den gelen, olay yeri  incelemede uzman, sokaklarda tecrübesiz yeni komiser Leyla Candaş karakterini canlandırıyor.

Filmografisi

2013-? Arka Sokaklar - Leyla Candaş
2011 Bir Çocuk Sevdim - Mine
2011 Herşeye Rağmen - Leyla Açıkalın
2009 Kahramanlar -  Figen
2008 Sınıf - Zehra
2008 Hepimiz Birimiz için - Mine Pekmezci
2007 Sardunya Sokağı - Canan
Gülcan Arslan Kimdir? Biyografisi Gülcan Arslan Kimdir? Biyografisi Biyografistan Gülcan Arslan Biyografi, Arka Sokaklar Leyla, Gülcan Arslan Hayatı, Gülcan Arslan Nereli, Gülcan Arslan Kaç Yaşında Gülcan Arslan , 1 Mayıs 1986'da Sakarya'da doğdu. Sadri Alışık Kültür Merkezin'de tiyatro eğitimi almış ve birçok dizi ve rek... 4.5 5

Hiç yorum yok: