Gülçin Santırcıoğlu Kimdir? Biyografisi

Gülçin Santırcıoğlu
Gülçin Santırcıoğlu, 1977 yılında İzmir'de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümünden mezun oldu. 2004 yılında ilk filmi olan Türev filminde ki Süreyya rolüne ÇASOD tarafından ''Umut Vadeden Kadın Oyuncu'' ödülü verildi.

2007 yılında Nejat İşler, Saadet Işıl Aksoy ve Ufuk Bayraktar ile birlikte rol aldığı, Yumurta filmi de Türkiye ve Uluslararası birçok otoriteden ödüller aldı.

2007-2009 döneminde Elveda Rumeli dizisinde Erdal Özyağcılar, Tolgahan Sayışman ile birlikte rol alan Gülçin Santırcıoğlu, 2010'da Sensiz Yaşamam dizisinde Şahika rolünü oynadı.

Gülçin Santırcıoğlu, 2013 yılında Osmanlı Tokadı dizisinde rol aldı

Filmografisi

2013 Osmanlı Tokadı
2012-2013 Böyle Bitmesin
2011-2012 Bir Çocuk Sevdim - Sebahat
2010 Sensiz Yaşayamam - Şahika
2010 Memlekette Demokrasi Var - Huriye

2010 Doktorlar - Tuba Aygün
2009 Ev
2008 İki Çizgi - Selin
2007 Yumurta - Gül

2007-2009 Elveda Rumeli - Hatice
2006 Gülpare - Neslihan Güldemir
2005 Aynalar
2005 Türev - Süreyya
Previous
Next Post »