Hande Subaşı Kimdir? Biyografisi

Hande Subaşı
Hande Subaşı, 21 Şubat 1984 yılında Ankara'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünden mezun oldu. 2005'de katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasını kazandı. Sonra Miss World yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve en iyi Ulusal Kostümü ödülünü aldı.

2006 yılında ''Adak'' ve ''Kuşdili'' dizileri ile oyunculuğa adım atan Hande Subaşı, 2007-2009 döneminde ''Elveda Rumeli'' dizisinde Vahide rolünü oynadı.

2009'da Mahsun Kırmızıgül ''Güneşi Gördüm'' filminde oynayan Hande Subaşı, 2010 yılında ise ''Gelecekten Bir Gün'' filminde Hayrettin Karaoğuz ile oynadı.

2010-2011 döneminde ''Elde Var Hayat'' dizisinde Emre Altuğ ile başrolde oynadı. Ancak daha sonra diziden ayrılan Hande Subaşı, Düşman Kardeşler dizisinde Selin karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2013 Merhamet 
2012 Düşman Kardeşler - Selin
2011 Elde Var Hayat : Sınav - Zeynep
2011 Anadolu Kartalları - Burcu
2010 Gelecekten Bir Gün - Ebru
2010-2011 Elde Var Hayat - Zeynep
2009 Güneşi Gördüm - Zehra
2007-2009 Elveda Rumeli - Vahide
2006 Kuş Dili - Fidan
2006 Adak - Nazlı
Previous
Next Post »