İbrahim Çelikkol Kimdir? Biyografisi

İbrahim Çelikkol
İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982 yılında İzmit'te doğdu. İlk olarak Profesyonel modellik yaptı. Bir süre de basketbol'da oynayan İbrahim Çelikkol, Basketbol'u bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim aldı. Osman Sınav ile tanışması oyunculuk kariyeri açısından dönüm noktası oldu. 2007-2008 döneminde Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör dizisinde Komiser Şamil Baturay rolünü almasıyla oyunculuk hayatına adım attı.

Daha sonra M.A.T ve Karadağlar dizileri ile kariyerine devam ettirdi. Keskin bıçak gibi televizyon dizilerinde oynayan İbrahim Çelikkol, 2011-2012 döneminde İffet dizisinde Deniz Çakır ile başrolü paylaştı.

İbrahim Çelikkol'un magazin dünyasında da ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci ile yaşadığı aşk ile adı geçti.

2012 yılında yönetmenliğini Faruk Aksoy'un yaptığı İstanbul'un fethini konu alan ''Fetih 1453'' filminde ''Ulubatlı Hasan'' karakterini canlandırdı.

İbrahim Çelikkol, 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Merhamet dizisinde Özgü Namal ile başrolü paylaşmaktadır.

Filmografisi

2014 Sadece Ben
2013-2014 Merhamet - Fırat Kazan
2011-2012 İffet - Cemil
2012 Fetih 1453 - Ulubatlı Hasan
2010 Karadağlar - Gül Ali Karadağ
2010 Keskin Bıçak - Mithat
2009 M.A.T. - Sinan Atalay
2007-2008 Pars: Narkoterör - Şamil Baturay
Previous
Next Post »