İbrahim Gündoğan Kimdir? Biyografisi

İbrahim Gündoğan
İbrahim Gündoğan, 1959 yılında İstanbul'da doğdu. Son dönemde Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Mete Aymar karakteri ile adından söz ettiren Gündoğan, aslında birçok yapımda rol almış bir oyuncudur. 

İlk olarak 1992'de Nisa Serezli'nin başrolde oynadığı Eda Hanım dizi ile oyunculuğa adım atan İbrahim Gündoğan, Ruhsar, Yılan Hikayesi, Sır Kapısı, Beşinci Boyut, Kınalı Kar, Lale Devri, Kuzey Güney ve Kurt Kanunu gibi dizilerde rol aldıktan sonra 2012 yılından bu yana Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Mete Aymar rolünü canlandırmaktadır.



Filmografisi

2012-2014 Kurtlar Vadisi Pusu - Mete Aymar
2011 Kurt Kanunu - Muharrem
2011-2012 Kuzey Güney - Simay'ın Amcası
2010 Lale Devri
2009-2010 Kollama - Seslendirme
2009 Kırık Kalpler
2008 Üç Kağıtçılar - Seslendirme
2009-2010 Tek Türkiye
2007 Hakkını Helal Et - Seslendirme
2006 Sevda Çiçeği
2005 Beşinci Boyut
2004 Melekler Adası
2004 Kalp Gözü
2004 Beni Bekledinse
2002 Sır Kapısı
2002 Kınalı Kar
2000 Deliklanlı
1999 Yılan Hikayesi
1997 Ruhsar
1994 Mutlugiller
1992 Eda Hanım
Previous
Next Post »