İlker Kızmaz Kimdir? Biyografisi

İlker Kızmaz
İlker Kızmaz, 9 Eylül 1975 yılında İzmir'de doğdu. İlker Kızmaz, İzmir'de özel tiyatrolarda oyunculuk yaptı. 2004 yılında İstanbul'a yerleşti. Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi aldı. 

İlker Kızmaz, Yeter Anne, Aslı ile Kerem, Aşk-ı Memnu, Candan Öte, Duvar dizilerinde ve reklam filmlerinde rol aldı.

En son Güneydoğu'dan Öyküler: Önce Vatan dizisinde rol aldı. 2008-2009 yıllarında Levent Semerci tarafından çekilen Nefes: Vatan Sağolsun filminde rol aldı. 2011'de 'Sırat' adlı televizyon dizisinde Yusuf Sancaktar karakteri ile rol aldı.



Filmografisi


Çanakkale 1915 (2012)
Sırat (2011)
Güneydoğu'dan Öyküler (2010)
Aşk-ı Memnu (2008-2010)
Nefes: Vatan Sağolsun (2009)
Duvar (2007)
Candan Öte (2006)
Aslı ile Kerem (2002)
Yeter Anne (2002)
Previous
Next Post »