Biyografi Ara

İrfan Değirmenci Kimdir? Biyografisi

 

İrfan Değirmenci
İrfan Değirmenci, 3 Kasım 1977 yılında Antalya'da doğdu. İlk canlı yayınlarını 19 yaşında yaptı. Sonra ''adam akıllı'' üniversitesini bitirmesi gerektiğine karar verdi ve okula döndü. Ancak iş peşini bırakmadı.

Çok sevdiği öğretim üyesi Taner Kışlalı bir suikast'e kurban gidince dönemin ünlü tartışma programı Siyaset Meydanı'na üniversitedeki sıralardan ayağa kalkıp yaşam hakkını savunan bir konuşma yaparak, dikkatleri üzerine çekti.

Atv Ankara Bürosu'nda temsilci Baki Şehirlioğlu'nun teklifiyle televizyon muhabirliğine başladı. Ali Kırca ekibiyle birlikte Cem Uzan'ın Star Televizyonu'na transfer oldu.

İrfan Değirmenci, 2 Yıl Star'da çalıştıktan sonra CNN Türk'e geçti. Burada geçen 3 yılın ardından da Mehmet Ali Birand'dan gelen teklifte Kanal D Haber'e geçti. Kendine özgü üslubuyla yaptığı ''İçinden insan geçen'' haberleri ''Ankara'nın renkli yüzü'' olarak anılmasına neden oldu. Fox Tv'de geniş bir izleyici kitlesine kavuştuktan sonra, 2010 yılından beri Kanal D'de Sabah Haberleri sunmaktadır.
İrfan Değirmenci Kimdir? Biyografisi İrfan Değirmenci Kimdir? Biyografisi Biyografistan İrfan Değirmenci , 3 Kasım 1977 yılında Antalya'da doğdu. İlk canlı yayınlarını 19 yaşında yaptı. Sonra ''adam akıllı''... 4.5 5

Hiç yorum yok: