Biyografi Ara

Kate Middleton Kimdir? Biyografisi

 

Kate Middleton
Cambridge Düşesi Catherine, asıl adıyla Catherine Elizabeth "Kate" Middleton, 9 Ocak 1982 yılında Reading, Berkshire doğumlu, Cambridge Dükü Prens William'ın eşidir.

Kate Middleton'ın babası Michael Francis Middleton eski bir havayolu yetkilisi ve harekât memuru, annesi Carole Elizabeth Goldsmith Middleton ise eski bir havayolu hostesidir. Middleton'ın Philippa Pippa Charlotte ve James William adında iki kardeşi vardır.

Prens William ile 20 Ekim 2010 tarihinde Kenya'da nişanlandı, 16 Kasım 2010 günü nişanlandıkları kamuoyuna duyuruldu. Düğün 29 Nisan 2011'de Westminster Abbey'de gerçekleşti. Kate Middleton, Alexander McQueen'den Sarah Burton tasarımı bir gelinlik tercih etti.
Kate Middleton Kimdir? Biyografisi Kate Middleton Kimdir? Biyografisi Biyografistan Kate Middleton Hayatı, Kate Middleton Biyografi, Cambridge Düşesi Catherine, Kate Middleton Kaç Yaşında Cambridge Düşesi Catherine , asıl adıyla Catherine Elizabeth "Kate" Middleton, 9 Ocak 1982 yılında Reading, Berkshire doğumlu, ... 4.5 5

Hiç yorum yok: