Kerem Kupacı Kimdir? Biyografisi

Kerem Kupacı
Kerem Kupacı, 7 Şubat 1971 yılında İzmir'de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitsesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nden mezun olduktan sonra sırasıyla bazı dizi ve sinema filmlerinde küçük roller ile oyunculuğa başladı. Baba Evi ve Kuzenlerim dizilerinde aldığı rollerden sonra, 2003 yılında Hayat Bilgisi dizisinde Pikaçu Kerem rolü ile Perran Kutman'ın kardeşi rolünü oynadı.

2010-2011'de Emre Altuğ, Hande Subaşı ve Ahmet Kural'ın da oynadığı Elde Var Hayat dizisi ve sonradan çekilen Elde Var Hayat Sınav filminde Rıfat karakterini canlandıran Kerem Kupacı, 2013 yılında da Ali Ayşeyi Seviyor dizisinde Haluk rolünü oynadı.


Filmografisi

2013 Gelmeyen Bahar
2013 Ali Ayşe'yi Seviyor - Haluk

2012 İbret-i Alem - Yalçın'ın Babası
2011 Elde Var Hayat : Sınav - Rıfat
2010-2011 Elde Var Hayat - Rıfat
2009 Sizi Seviyorum
2009 Rina
2009 Ezel - Konuk Oyuncu
2009 Ah Kalbim - Gültekin
2009 Acemi Müezzin
2008 Osmanlı Cumhuriyeti - Şoför Dumrul
2007 Hayal ve Gerçek - Muzaffer
2007 Elveda Rumeli - Ömer
2007 Bez Bebek - Çenebaz
2003-2006 Hayat Bilgisi - Kerem / Pikaçu
2003-2004 Kuzenlerim - Tolga
200-2001 Baba Evi - Çetin
2000 Çilekli Pasta - Muzaffer
2000 Kahkaha Show - Suçlu
2000 Dikkat Bebek Var - Aykut
2000 Ayrılsak da Beraberiz - Konuk Oyuncu
1999 Kahbe Bizans - Borazancı
1999 İç Güveyi Billy
1999 Evimiz Olacak mı? - Serdar
Previous
Next Post »