Laçin Ceylan Kimdir? Biyografisi

Laçin Ceylan
Laçin Ceylan, 25 Kasım 1965 yılında İzmir'de doğdu. Izmir Özel Türk Koleji'den mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi'den mezun oldu. Laçin Ceylan Türk oyuncu. Karanlıkta Koşanlar, Gece Yürüyüşü ve Hatırla Sevgili dizilerindeki rolleriyle tanınır Nihat İleri ve Levent Öktem'le birlikte Bi Tiyatro'yu kurdu. Burada, Etna: Bedendeki Kuyu adlı oyunda oynamaktadır.










Filmografisi

Benim Hala Umudum Var (2013)
Gözetleme Kulesi (2012)
Saklı Hayatlar : Ahmet Haluk Ünal - 2011 - Zeynep
Gönülçelen : Aydın Bulut - 2010
Hatırla Sevgili : Ümmü Burhan 2006 - Sevim Gürsoy
Gümüş : Tarık Alpagut - 2005 - Gülsün
Gece Yürüyüşü : Mesude Erarslan - 2004 - Tülin
Karanlıkta Koşanlar : Uğur Yücel, 2001 - Yasemin
Kaçıklık Diploması : Tunç Başaran - 1998
Kurşun Adres Sormaz : Bilge Olgaç - 1992
Previous
Next Post »