Mehmetcan Mincinozlu Kimdir? Biyografisi

Mehmetcan Mincinozlu
Mehmetcan Mincinozlu, 24 Şubat 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Mehmetcan Mincinozlu, St. Georg Avusturya Lisesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. 

Mehmetcan Mincinozlu, Eve Düşen Yıldırım'da başrollerden biri olan Sait karakterini canlandırmaktadır. İyi seviyede gitar ve bateri çaldığı bilinmektedir.






Filmografisi

Ben Onu Çok Sevdim(2013) Yüksel Menderes
Eve Düşen Yıldırım(2012) Sait
Gün Akşam Oldu(2011) Tarık
Küçük Sırlar(2010) Aslan Cem
Nefes(2009) Deniz
Melekler Korusun(2008) :Sarp
Hayat Apartmanı(2007) Yakup Kadri
İki Aile(2006) Arda Tokatçıoğlu
Lise Defteri(2003) Alp
Previous
Next Post »