Meltem Ören Kimdir? Biyografisi

Meltem Ören
Meltem Ören, 18 Şubat 1974 yılında İstanbul'da doğdu. Güner Ümit'in sunduğu Turnike adlı yarışma programında hosteslik yaparak yıldızı parlamıştır. Daha sonra bür süre modellik yaptıktan sonra Tv dizilerinde yer almıştır özellikler Erguvan Yılları ve Can Ayşecik dizilerinde rol alarak ekranlarda yer aldı.








Filmografisi

2008 - Dolu Dizgin Yıllar - Elmas
2008 - Kırmızı Işık
2005 - Gümüş : Beril
2001 - Tatlı Hayat - Pelin
2000 - Can Ayşecik : Cemile
1998 - Erguvan Yılları
1998 - Ayşecik
1993 - Bizim Mahalle
Previous
Next Post »