Meral Kaplan Kimdir? Biyografisi

Meral Kaplan
Meral Kaplan, 8 Nisan 1984 yılında Lüleburgaz'da doğdu. Trakya Üniversitesi Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği bölümünü bitirdikten sonra İstanbul'a gelerek özel bir eğitim merkezinden diksiyon ve spikerlik diploması almıştır. Daha sonra Akademi Hayat ve Plato oyunculuk okullarını bitirmiştir. Ayrıca Murat Göksu, Hasan Şahin, Turgay Tanülkü, Ayla Algan gibi oyuncu koçlarından özel dersler aldı.

2006 yılında Halit Akçatepe, Gökhan Özen, ve Pakize Suda gibi isimler ile Sevda Çiçeği dizisinde Nazan rolünü canlandıran Meral Kaplan daha sonra da birçok dizi ve sinema filmi projesinde yer aldı. 

Meral Kaplan, Fox Tv'de yayınlanan Süper Kulüp adlı magazin programını sundu.

2012 yılında Laz Vampir Tirakula filminde Myra karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2012 Laz Vampir Tirakula - Mira
2012 Ateşten Kağıtlar - Hayat
2010 Gecekondu - Meral Kaplan
2010 Kollama 
2009 Çılgın Kanal - Pelin
2009 Adab-ı Muaşeret - Yeliz
2008 Memur Muzaffer - Meral Kaplan
2007 Kutsal Damacana
2007 Hepsi 1 - Sevda Hanım
2007 Düş Yakamdan
2006 Yağmurdan Sonra - Gülçin
2006 Sevda Çiçeği - Nazan
2002 En Son Babalar Duyar
Previous
Next Post »