Murat Cemcir Kimdir? Biyografisi

Murat Cemcir
Murat Cemcir, 1976 yılında Tokat'ın Niksar ilçesinde doğdu. Ahmet Kural ile uyumlu bir ikili oldukları Çalgı Çengi filmindeki performansı ile beğeni toplamıştır.


Oyunculuğunu oynadığı karakterlerle geliştirmektedir. Gürcüceyi iyi derecede konuşabilen oyuncu, at biniciliği ve Wing Chun ile de ilgilenmektedir. Wing Chun'da 3 dan derecesi vardır. 2010 yılında Selçuk Aydemir yönetmenliğinde çekilen "Çalgı Çengi"de Ahmet Kural ile başrol oynamış ve dikkatleri çekmiştir. 2012 yılında yine Selçuk Aydemir yönetmenliğindeki "İşler Güçler" dizisinde rol almaktadır. Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümü mezunudur.

Filmografisi

2012 İşler Güçler - Murat Cemcir
2012 Behzat Ç. Salih (Çalgı Çengi) (60. Bölüm)
2012 Yeraltı sinan
2011 Üsküdar'a Giderken Oğuz Cemcir
2010 Küstüm Çiçeği - Hidayet
2010 Çalgı Çengi - Salih
2009 Bir Bulut Olsam Asil
2009 Ramazan Güzeldir Dilenci Tankut
2008 Gazi
2008 Kurbanlık Fakir Adam
2006 Polis Komiser Hüseyin
2006 Pars: Kiraz Operasyonu | kargo müdürü
2005 Takva Mahmut
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
Previous
Next Post »