Biyografi Ara

Mürşid Ağa Bağ Kimdir? Biyografisi

 

Mürşid Bağ
Mürşid Bağ, 30 Ekim 1968 yılında Şanlıırfa'nın Suruç ilçesinde doğdu. 1993 yılında Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. 2 yıl çalıştığı Şehir Tiyatroları'ndan kadro alamadığı için ayrılmak zorunda kalmıştır.

Kısa bir süre Devlet okullarında Tiyatro Öğretmenliği yapmıştır. Televizyon ekranına ise Alıştık Artık adlı programla başlamış ve ardından Affet Bizi Hocam ve Kurt Kapanı adlı dizilerde rol almıştır. Daha sonra Kınalı Kar ve Mihrali dizisinde görev yapmıştır.

Mürşid Ağa Bağ, 2008 yılında ise Samanyolu TV'de yayınlanan Hakkını Helal Et dizisinde başrol oyuncusu olarak Murat karakterini canlandırmıştır.

Hakkını Helal Et Dizisinde ise yabancı komedi dizisi My Name is Earl'nin başrol karakteri ile benzetildi. Bununla ilgili her yerde söylentiler dolaştı. Dizinin yapımcısı ise bunu sonradan fark ettiklerini söyledi. Kesinlikle hiçbir ilişkisinin olmadığını söylediler.

Mürşid Ağa Bağ,  2011 yılında Said Nursi'nin hayatının anlatıldığı Hür Adam filminde Said Nursî'yi canlandırdı.
Mürşid Ağa Bağ Kimdir? Biyografisi Mürşid Ağa Bağ Kimdir? Biyografisi Biyografistan Mürşid Ağa Bağ Hayatı, Mürşid Ağa Bağ Biyografi, Mürşid Ağa Bağ Nereli, Mürşid Ağa Bağ Kaç Yaşında Mürşid Bağ , 30 Ekim 1968 yılında Şanlıırfa'nın Suruç ilçesinde doğdu. 1993 yılında Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. 2 y... 4.5 5

Hiç yorum yok: