Nazlı Tosunoğlu Kimdir? Biyografisi

Nazlı Tosunoğlu
Nazlı Tosunoğlu, 1964 yılında doğdu. Sanat yaşamına amatör tiyatro topluluklarında oynadığı küçük rollerle başlayan Nazlı Tosunoğlu, Tiyatrokare ve BKM gibi organizasyonlarda çalışarak çeşitli oyunlarda roler aldı. 1995 yılından itibaren kamera karşısına geçen sanatçı, çeşitli sinema ve dizi filmlerde oynadı. İkinci Bahar dizisindeki rolüyle yaptığı çıkışı, Yabancı Damat dizisinde sürdüren sanatçı, TRT'nin bir yapımında da yer aldı. 

Nazlı Tosunoğlu, Arka Sokaklar Dizisinde Nazike karakterini canlandırmaktadır.




Filmografisi

İşler Güçler - 2012 - Hala
Çakıl Taşları 2010 - Naile
Arka Sokaklar - Nazike
Talih Kuşu 2008
Tatlı Bela Fadime - 2007
Aşk Oyunu - 2005
Zor Adam - 2004
Yabancı Damat - 2004
Hadi Uç Bakalım - 2003
İki Oda Bir Sinan - 2002
Kısa Devre - 2002
Derya & Deniz - 2002
Koltuk Sevdası - 2001
Hiçbiryerde - 2001
Duruşma - 1999
Dış Kapının Mandalları - 1998
İkinci Bahar - 1998
Komşu Komşu - 1997
Oğlum Adam Olacak - 1995
Previous
Next Post »