Biyografi Ara

Ömer Çelakıl Kimdir? Biyografisi

 

Ömer Çelakıl
Ömer Çelakıl, 1980 yılında Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde doğdu. Kur'an-ı Kerim üzerine Matematiksel çalışmaları ve Kuran’daki Matematiksel sistemin açığa çıkartılması üzerine yaptığı çalışmalarıyla tanınan Türk araştırmacı ve tıp doktorudur.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunudur. İsmi ilk olarak 2000′li yılların başında duyulmaya başlandı. Kuran’ın Şifresi adlı kitabı Sınırötesi Yayınları’ndan 2002 yılında çıktı ve aynı yıl en çok satan kitap oldu. Düş ve Nokta yayınlarından kitapları yayınlandı.

Televizyon programlarında Kuran ve mucizeleri gibi benzer birçok şeyi yorumlamaktadır. TNT adlı televizyon kanalında Ömer Çelakıl'la Hayatın Şifreleri adlı programa katılmaktadır. Programı, TNT kanalının ardından FOX televizyon kanalına geçmiştir. Programı Fox Tv'den kaldırılmıştır. Şu anda televizyon programlarına sadece konuk olarak gitmektedir.
Ömer Çelakıl Kimdir? Biyografisi Ömer Çelakıl Kimdir? Biyografisi Biyografistan Ömer Çelakıl , 1980 yılında Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde doğdu. Kur'an-ı Kerim üzerine Matematiksel çalışmaları ve Kuran’daki M... 4.5 5

Hiç yorum yok: