Biyografi Ara

Özge Uzun Kimdir? Biyografisi

 

Özge Uzun
Özge Uzun, 22 Ocak 1979 yılında Ankara'da doğdu. Pek çok meslektaşının aksine Turizm - Otelcilik mezunu olan Özge Uzun mesleğe 1993 yılında TRT Spikerlerinin açtığı Ankara Radyo Vizyon'da adım attı. 98 yılında Alem Fm'de şiir ve gece programları yapmaya başlayan Uzun 2000 yılında NTV'ye geçerek haber seslendirmeleri yaptı.Oğuz Hakseverin kendisini haber spikerliğine teşvik etmesiyle 2001 yılında haber sunmaya başladı.

5 yıl kadar NTV'de gece spikerliği yapan Uzun 2007 yılında aldığı teklif üzerine Fox'a transfer oldu. Uzun son olarak "Fox Beşbuçuk" adı altında yayınlanan akşam haberlerini sunmaktadır.

Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde ders veren Özge Uzun aynı zamanda da profesyonel bir yüzücü. Lisanslı olarak 12 yıl yüzdüğünü ifade eden Uzun, ekranların en "uzun" spikeri olmasıyla da dikkat çekiyor.

10 Aralık 2012'den itibaren Kanal türk 'te sabah haber kuşağı programı sunmaya başladı. Profosyonel olarak 12 yıl yüzücü olarak sporlada ilgilendi. Eşinden ayrılan sunucu Özge Uzun iki çocuk sahibidir.
Özge Uzun Kimdir? Biyografisi Özge Uzun Kimdir? Biyografisi Biyografistan Özge Uzun , 22 Ocak 1979 yılında Ankara'da doğdu. Pek çok meslektaşının aksine Turizm - Otelcilik mezunu olan Özge Uzun mesleğe 1993 y... 4.5 5

Hiç yorum yok: