Özlem Conker Kimdir? Biyografisi

Özlem Conker
Özlem Conker, 1 Temmuz 1973 yılında Ankara’da doğdu. Yüksek öğrenimini Hollanda’nın Tilburg kentinde Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg’ta yaptı.

İlk olarak 1996'da Metin Özülkü'nün ''Seninle Olmak Var Ya'' klibinde rol aldı. Aynı yıl başrolleri Cüneyt Arkın ve Şoray Uzun'un paylaştığı Bizim Ev dizisinde Neslihan rolü ile oyunculuğa başlayan Özlem Conker, 2002'de Alişan'ın oynadığı Aynalı Tahir dizisine dahil oldu. Bıçak Sırtı, Vasiyet, Sensiz Olmuyor, Ömre Bedel gibi birçok dizide rol aldı.


Özlem Conker, 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Karagül dizisinde Narin rolünü oynamaktadır.

Filmografisi

2013-? Karagül - Narin Mercan
2011 Canan - Canan
2011 Aşk ve Ceza
2009-2010 Bahar Dalları
2009 Ömre Bedel
2007 Oğlum İçin - Bahar
2007 Eksik Etek - Deniz
2006 Rüyalarda Buluşuruz - Sinem
2005 Çapkın - Alev
2005 Sensiz Olmuyor - Gönül
2002-2004 Kınalı Kar - Nazar
2002 Derya & Deniz - Derya
2002 Vasiyet - Zeliha
2001 Bıçak Sırtı
2000 Kurşun Kalem
2000 Mert Ali - Pervin
2002 Aynalı Tahir - Leyla
1996 Bizim Ev - Neslihan
Previous
Next Post »