Biyografi Ara

Özlem Düvencioğlu Kimdir? Biyografi

 

Özlem Düvencioğlu Kimdir Biyografi
Özlem Düvencioğlu, 23 Kasım 1980 yılında Almanya'nın Düsseldorf şehrinde doğdu. Babası Bulgar göçmeni, Annesi ise Makedon kökenlidir. Anne ve Babası 1960'lı yılların sonunda çalışmak için Almanya'ya gelen Özlem Düvencioğlu'nun hayatının büyük kısmı Almanya'da geçti. Hukuk ve ekonomi eğitimi alanında eğitim alırken işlerinden dolayı yarıda bırakmak zorunda kalmış.

Almanya'da emlak sektöründe ve model olarak çalıştı. 2005 yılında Mavi Tur için Türkiye'ye gelen Özlem Düvencioğlu, aldığı dizi teklifini değerlendirerek oyunculuğa başladı. 2005-2007 döneminde yayınlanan Hırsız Polis adlı polisiye dizide; Uğur Yücel ve Timuçin Esen ile birlikte başrolü paylaştı.

2007-2010 yılları arasında kadınlar hapishanesi konulu Parmaklıklar Ardında adlı dizide Cezaevi Müdiresi Handan karakterini canlandırırken; Selda Alkor, Serra Yılmaz, Cengiz Bozkurt, Seher Terzi, Dilşad Bozyiğit, Zeynep Eronat, Neriman Uğur, Şebnem Dokurel, Zeynep Gülmez, Özgül Kavruk, Tardu Flordun, Müfide İnselel, Fikret Kuşkan, Beste Bereket ve Başak Daşman ile birlikte rol aldı.

Özlem Düvencioğlu, Yelda Reynaud ile birlikte Başıbozuk Ltd. adlı bir yapım şirketi kurdular.

Filmografisi

2007-2008 Parmaklıklar Ardında - Handan
2005-2007 Hırsız Polis - Mavi
Özlem Düvencioğlu Kimdir? Biyografi Özlem Düvencioğlu Kimdir? Biyografi Biyografistan Özlem Düvencioğlu Hayatı, Özlem Düvencioğlu Biyografi, Özlem Düvencioğlu Kaç Yaşında ve Nereli, Özlem Düvencioğlu Hakkında Bilgi Özlem Düvencioğlu , 23 Kasım 1980 yılında Almanya'nın Düsseldorf şehrinde doğdu. Babası Bulgar göçmeni, Annesi ise Makedon kökenlidi... 4.5 5

Hiç yorum yok: