Şahin Irmak Kimdir? Biyografisi

Şahin Irmak
Şahin Irmak, 29 Eylül 1981 yılında İzmir'de doğdu. Birçok dizi ve filmde rol aldı fakat asıl tanınması 2008-2010 döneminde Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği Çok Güzel Hareketler Bunlar skeçlerinde ki rolleri ile oldu. Daha sonra 2010 yılında Çok Film Hareketler Bunlar adı ile gösterime giren sinema filminde de Kazım rolü oynayan Şahin Irmak, 2011 yılında Entel Köy Efe Köye Karşı filminde ki Muhtar Ali karakteri ile 2012 yılında 17. Sadri Alışık Ödülleri kapsamında komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

Şahin Irmak, 2012 yılında Sultan dizisinde Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaştı. 2013 yılında ise Aldırma Gönül adlı dizide Tülin Özen ile başrolü paylaştı.

Filmografisi


2013 Aldırma Gönül - Mahir
2012 Sultan - Şeyhmus
2011 Entel Köy Efe Köye Karşı - Muhtar Ali
2011 Aşağı Yukarı Yemişliler - Sülo
2010 Çok Film Hareketler Bunlar - Kazım
2010 Kutsal Damacana Dracoola - Kont Dracoola
2009 Neşeli Hayat - Serkan
2008-2010 Çok Güzel Hareketler Bunlar - Şahin
2008 Kurtlar Vadisi Pusu
2007 Kutsal Damacana - Doktor
2007 Kara Yılan - Şiro
2006 Bir Demet Tiyatro
2006 Beynelminel - Şahin
2006 Bebeğim - Hakan
2005 Memleket Hkayeleri - Aşan Bilir Karlı Dağ'ın Ardını - Osman
2004 Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
2004 Çemberimde Gül Oya
2004 Yol Palas Cinayeti
2004 Gönül Yarası - Barmen
2004 Avrupa Yakası
2004 Aliye
2003 Parmak İzi
2003 Melek
2002 Çocuklar Duymasın
2002 Unutma Beni
2002 Sır Kapısı - Mustafa
Previous
Next Post »