Şebnem Köstem Kimdir? Biyografisi

Şebnem Köstem
Şebnem Köstem, 7 Ağustos 1969 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı bitirdi. Tiyatro bölümünden önce şan üzerine eğitim aldı. Daha sonra tiyatro bölümüne geçti ve 1993 yılında mezun oldu. Aynı yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'na girdi. Bu arada Tiyatro Stüdyosu, Tiyatro Oyunevi, Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu gibi tiyatrolarda konuk oyuncu olarak oynadı.

Şebnem Köstem, Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema ve dizi oyunculuğu, seslendirme çalışmaları da yapmaktadır.

Şebnem Köstem, 2004 yılında 8. Afife Jale Tiyatro Ödülleri'inde ''Yılın En Başarlılı Kadın Oyuncusu'' ödülün almıştır.

Filmografisi 

2012 Koyu Kırmızı - Şermin
2012 Leyla'nın Evi

2011 Ferahfeza
2011 Bir Günah Gibi - Hümeyra
2010 Kars Öyküleri
2010 Fırça Darbesi - Kısa Film
2010 Kardelen - Gönül
2009 Başka Dilde Aşk - Handan Akyürek
2008 Gökten Üç Elma Düştü - Deniz
2007 Mutluluk - Döne
2007 Komiser Nevzat - Despina
2006 Barda - Avukat
2005 Ihlamurlar Altında - Canan
2004 Tarçın Konuştu
2004 Kırlangıç
2003 Hürrem Sultan - Kalfa Edadil
2001 Yılan Hikayesi - Derya

1997 Mektup
Previous
Next Post »