Sedef Şahin Kimdir? Biyografisi

Sedef Şahin
Sedef Şahin, 14 Mayıs 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Özel Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde tiyatro okumuştur. Çeşitli reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol aldı.Belalı Baldız dizisinde Yeşim karakteri ile tanındı. Patron Kim ve Avrupa Yakası dizilerinde konuk oyuncu oldu. LC Waikiki ve Beymen kataloglarında bulundu. 2007-2008 senesinde Sevgili Dünürüm dizisinde Mine adlı karakteri canlandırdı. TRT 1'deki "Mert'le Gert" adlı dizide oynamıştır. 

Sedef Şahin, 2010 yılında usta tiyatrocu Yıldız Kenter ile birlikte Kraliçe Lear oyununda görev almıştır.

Sedef Şahin, son olarak  Show TV'de yayınlanan Adını Feriha Koydum adlı dizide Cansu karakterini canlandırdı.

Filmografisi

Patron Kim 2003
Avrupa Yakası 2004
Belalı Baldız 2005-2006 (Yeşim)
Sevgili Dünürüm 2007-2008 (Mine)
Adını Feriha Koydum 2011 (Cansu)
Previous
Next Post »