Selin Şekerci Kimdir? Biyografisi

Selin Şekerci
Selin Şekerci, 1 Haziran 1988 yılında İzmir / Karşıyaka’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer aldı. İzmir'de özel tiyatrolarda çocuk oyunlarında oynadı.Daha sonra İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Selin Şekerci, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün reklamlarında oynamıştır.Kavak Yelleri adlı bir gençlik dizisinde üç bölüm Feyza karakterini veMelekler Korusun adlı duygusal, dram ağırlıklı gençlik dizisi'nde Özgür Çelikli adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırmıştır.

Filmografisi


2011 Leyla ile Mecnun Şekerpare
2011 İzmir Çetesi Mira
2008-2010 Melekler Korusun Özgür Çelikli
2007 Kavak Yelleri (dizi) Feyza
2012-2013 Benim İçin Üzülme Irmak

Reklam

Tariş Zeytinyağı
2008 Turkcell Selocan Şanslı Gün
Previous
Next Post »