Sevda Demirel Kimdir? Biyografisi

Sevda Demirel
Sevda Demirel, 28 Nisan 1972 yılında Mersin'de doğdu. Modellik, Müzik ve Oyunculuk ile uğraşan Sevda Demirel, yaptığı işlerden çok Hande Ataizi'ne attığı tokat ve silikonlarının patlaması gibi sansasyonel olaylarla gündeme gelmiştir. 

Sevda Demirel, 2005 yılında Sus ve 2008 yılında Uyanma Vakti olmak üzere iki müzik albümü de çıkarmıştır.

Sosyal Medyayı da aktif olarak kullanan Sevda Demirel'in Twitter hesabında  22 bin kadar takipçisi de bulunmaktadır. 

Filmografisi

2012 ÖTV - Konuk Oyuncu
2000 Tutku Suçları - Sevda
1997 Hiç Bana Sordun mu? - Sevda
1996 Otostop - Konuk Oyuncu
1996 Tatlı Kaçıklar - Deniz
1995 Bay E - Dans Eden Kız
Previous
Next Post »