Sevinç Gürsen Kimdir? Biyografisi

Sevinç Gürsen
Sevinç Gürsen Akyıldız, 23 Ocak 1979’da İstanbul’da, doğdu. Sevinç Gürsen, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur.












Filmografisi

Uçurum - Oya
Doktorlar - Aslı (2011)
Gümüş - Bahar (2005)
Canım Annem - Deniz (2004)
Metro Palas - Gaye (2004)
Aslı ile Kerem (2002)
Mihriban - Deniz (2002)
Biz Size Aşık Olduk - Sinem (2002)
Kuzenlerim - Asya (2002)
Evdeki Yabancı - Pelin (2000)
Günaydın İstanbul Kardeş (1999)
Demir Leblebi (1999)
Ah Bir Zengin Olsam - Buket (1999)
Yılan Hikayesi (1999)
Ateş Dansı - Bahar 1998
Baskül Ailesi (1997)
Ruhsar (1997)
Mahallenin Muhtarları (1992)
Previous
Next Post »