Sibel Gökçe Kimdir? Biyografisi

Sibel Gökçe
Sibel Gökçe 20 Haziran 1970 yılında Almanya'da doğdu. 15 yaşında kameralarla tanıştı. İlk olarak Güneşten de Sıcak, Bir Kulum İşte, Dört Köşe Dünya gibi sinema filmleriyle oyunculuğa adım atan Sibel Gökçe, dansçılık hayatında da Çetin Cengiz Dance Group (1991), Hakan Peker Dance Group (1989-1990), Sema Tekin Dance Group (1990-1991), Solo Dance 1991-Today'de kendini gösterdi.

Sibel Gökçe, 1998-2004 döneminde Şemsi İnkaya ve Burçin Abdullah'ın başrollerde oynadığı, Üvey Baba dizisinde ki Fidan rolü ile de tanınır. Ayrıca 200 yılında Metin Akpınar'ın Abuzer Kadayıf filminde de rol aldı.

Sibel Gökçe, 2012 yılında Violet Taylar ve Zafer Işık ile birlikte Ruhani filminde rol aldı.

Filmografisi

2012 Ruhani
2012 Oğlum Bak Git
2012 Doku
2011 Mühürlü Aşk - İblis
2009 O-kul - Canan
2005 Pembe Mavi - Kadın
2004 Canım Annem - Şelale
2003 Hayat Bilgisi - Dansöz
2000 Üvey Baba - Fidan
2000 Zehirli Çiçek
2000 Küçük Onur
2000 Haremde Dans
2000 Gerçek Niyazi
2000 Baykuşların Saltanatı
2000 Abuzer Kadayıf - Dansöz
1999 Renkli Türkçe
1999 Kara Kentin Çocukları
1999 Güvercin
1998 Mualla
1998 Karışık Pizza
1997 Yasemin
1997 Kıskaç
1997 Hiç Bana Sordun mu?
1997 Acı Günler
1996 Karanlıkta Gözlerime Bak
1995 Taksim-Sarıyer
1995 Polis Dosyası
1995 155 Alo Polis
1994 Yoksa Yaşlandım mı?
1994 Yaz Aşkları
1994 Tehlikeli Kadın
1994 Kızlar Sınıfı
1994 Bay Kamber
1993 Gerçek Kesit
1993 Bizim Takım
1992 İki Kızkardeş - Esrarkeş
1991 Ula ula Niyazi
1991 Aile Bağları
1990 Aile Bağları / Deli Fişek
1989 Hep Ezildim - Butikçi
1989 Ayaz Geceler - İnci
1988 Yabancı
1988 Sen Benimsin
1988 Dört Köşe Dünya - Nermin
1988 Bir Kulum İşte - Ebru
1987 Silaha Yeminliydim
1987 Güneşten de Sıcak / Sarı Güneş - Nilüfer
1987 Dökülen Yapraklar - Video
Previous
Next Post »