Sibel Turnagöl Kimdir? Biyografisi

Sibel Turnagöl
Sibel Turnagöl, 28 Şubat 1968 yılında doğdu. 16 yaşında mankenlik yapmaya başlayan Turnagöl, 1986'da ''Hayat Köprüsü'' ve ''Sen Şarkılarını Söyle'' filmlerinde Kadir İnanır ile, ''Adem ile Havva'' filminde ise Tarık Akan ile başrolleri paylaşarak oyunculuğa çok hızlı bir giriş yaptı.

1987 yılında Ahmet Özhan ile ''Gönülden Gönüle'' ve ''Hafız Yusuf Efendi'' filmlerinde rol alan Sibel Turnagöl, 2005 yılına dek birçok yapımda rol aldı.

1992 yılında Kerem Alışık ile bir evlenen Sibel Turnagöl,  evliliğinden Sadri adında bir oğlu oldu. 1997'de boşandı. 

Sibel Turnagöl, 1999 yılında ''Can Bu'' adlı bir müzik albümü çıkardı. Albümde Şehrazat, Kerem Ökten ve Serdar Ortaç şarkıları seslendirdi. İzzet Yıldızhan ile birlikte Gitme Turnam parçasında düet yaptı. Müzik Yorumcuları Birliği yönetim kurulunda görev alan Sibel Turnagöl, film yapımcılığı ile ilgilenmektedir.


Filmografisi

2005 Asla Unutma - Dr. Deniz
2005 Komik-i Şehir
2004 Camdan Pabuçlar
2004 Şu Bizim Ev Var Ya
2002 Muhteris Ruhlar
2001 Günah - 2001
2000 Abuzer Kadayıf
1999 Sır
1999 Demir Leblebi
1997 Yasemin
1996 Bana Sevgiyi Anlat
1994 Bir Yanımız Bahar Bahçe
1994 Kanayan Yara
1993 Senin İçin Bir Kadeh
1993 Üç Kişilik Dünya
1993 Kanayan Bosna
1992 Teleflaş
1992 Son Umut
1990 Günah Tohumu
1987 Bebek
1987 Gönülden Gönüle
1987 Hafız Yusuf Efendi
1987 Sen de Yüreğinde Sevgiye Yer Aç
1987 Yolun Sonundaki Karanlık
1987 Skandal
1986 Sen Türkülerini Söyle

1986 Hayat Köprüsü - Cansu
1986 Adem ile Havva - Can
Previous
Next Post »