Sinem Öztürk Kimdir? Biyografisi

Sinem Öztürk
Gözde Sinem Öztürk, 1 Eylül 1985 yılında doğdu. İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi mezunudur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema bölümü okumaktadır. Bugüne kadar 26 kısa metrajlı filmde oynadı ve 8 kısa film çekti.

Sinem Öztürk, 2007-201 döneminde yayınlanan yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı "Arka Sıradakiler" adlı dizide Gamze karakterini canlandırdı.


Sinem Öztürk, Son olarak ATV'de yayınlanan başrollerde Kutsi ve Selin Demiratar'ın oynadığı, Huzur Sokağı adlı dizide Şükran karakterini canlandırmaktadır.

Filmografisi

2012-2014 Huzur Sokağı - Şükran
2011 Papaz Kimde - Eda
2010 Uçan Melekler - Eda

2010 Dersimiz Atatürk - Öğretmen
2009 Uygun Adım Aşk - Gamze
2007-2012 Arka Sıradakiler - Gamze
2007 Duvar - İklim
2007 Ayak Altında Belgin - Kısa Film
2006 Aloya - Emine
2006 Aşk Ruleti - Kısa Film
2004 Beyaza Boyanmış Siyah Kelimeler - Kısa Film
Previous
Next Post »