Şükran Ovalı Kimdir? Biyografisi

Şükran Ovalı
Şükran Ovalı, 1 Nisan 1985 yılında İzmir'de doğdu. Çocukluğu İzmir, Bahçelievler'de geçen Şükran Ovalı, Mustafa Urcan İlköğretim Okulu ve Fevzi Çakmak Ortaokulu'nda okudu. Ayrıca, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

İlk olarak Nurgül Yeşilçay'ın başrolde oynadığı Ezo Gelin dizisinde Gülden rolü ile tanınan Şükran Ovalı, Bez Bebek, Vazgeç Gönlüm gibi dizilerde rol aldı.

Şükran Ovalı, 2012 yılında yayınlanan Kötü Yol dizisinde Cansel Elçin ile başrolü paylaştı.

2014 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Nurgül Yeşilçay ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolde oynadığı Cinayet dizisinde Umay Abalı karakterini canlandırıyor.

Filmografisi

2014 Cinayet - Umay Abalı
2012 Kötü Yol - Nuran
2011 Reis - Nazlı

2011 Nar
2010 Behzat Ç. - Aslı / Ayla

2009 Kahramanlar - Ayşe
2009 Ev - Vildan
2009 Bir Bulut Olsam - Bahar / Elmas 

2008 Cin Geçidi - Pınar
2008 Aşk Yakar
2008 Alia - İpek
2007 Vazgeç Gönlüm - Cemile

2007-2009 Bez Bebek - Merve
2006 Pars : Kiraz Operasyonu - Zeynep

2006 Ezogelin - Gülden
Previous
Next Post »