Süreyya Güzel Kimdir? Biyografisi

Süreyya Güzel
Süreyya Güzel, 1974 yılında doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu olan Süreyya Güzel, sanat yaşamına tiyatro ile başladı. 

Süreyya Güzel, Tiyatro Ayna, Düşün Sahnesi, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, Duru Tiyatro'daki oyunculuk atölyelerinde oyuncu koçluğu ve eğitmenlik yapmaktadır. 

Süreyya Güzel, Mavi Rüya, Kurtlar Vadisi Irak, Şubat Soğuğu gibi dizi ve filmlerde seslendirmelerde yaptı.

1997 yılında Türker İnanoğlu'nun yapımcılığını yaptığı, Böyle mi Olacaktı adlı dizi ile tanınan Süreyya Güzel, birçok dizi ve filmde roller aldı.

2013 yılında Tuba Büyüküstün ve İlker Aksum'un başrollerini paylaştığı 20 Dakika adlı dizide rol alan Süreyya Güzel, son olarak 2013'te Hayat Boyu filminde Ahu karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2013 Hayat Boyu - Ahu
2013 20 Dakika
2012 Eve Düşen Yıldırım
2010 Çakıl Taşları - Müge
2009 Es-Es - Rüya
2008 Güldünya
2007 Hırçın Kız
2006 Akümülatörlü Radyo - Hürrem
2006 Bebeğim
2000 Herkes Kendi Evinde - Güzin
2000 Üzgünüm Leyla
1999 Yılan Hikayesi
1997 Böyle mi Olacaktı? - Güler
1997 Yasemince
1995 Çiçek Taksi
Previous
Next Post »