Vural Çelik Kimdir? Biyografisi

Vural Çelik
Vural Çelik, 1972 yılında Ankara'da doğdu. Vural Çelik, Ortaokul-lise çağında herkesin taklitlerine güldüğü, desteklediği bir öğrenciydi. Bir arkadaşı, Levent Kırca Tiyatrosu'na gazete ilanıyla oyuncu arandığını söyledikten sonra 1989 yılında başvuru yaptı ve kabul edildi.

Levent Kırca Tiyatrosu'ndan sonra Yasemin Yalçın'ın tiyatrosuna girdi. Orada sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını üstlendi. Selahattin Taşdöğen vasıtasıyla Necati Akpınar'la tanıştı. Necati Akpınar'ın yanında organizatörlüğü öğrenmeye başladı. Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı.

Avrupa Yakası dizisinde Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterini canlandırdı. En son oynadığı oyun şu anda yayınlanan "Seksenler" dizisidir.

Filmografisi


Seksenler-(2012)-Niyazi
Yahşi Cazibe-(2011)-Mıho Ağa
Nuri-(2011)-Ahşı
Beni de götür-(2010)
Canını Sevdiğim İstanbul-(2009)-Ziyan Zebiloğlu
Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım-(2007) Erdem
Organize İşler-(2005)-Kumarhane Müdürü
Avrupa Yakası-(2004-2008)-Kubilay PeynircioğluGüneş Yanıkları-(2000) Ferhat
Her Şey Çok Güzel Olacak-(1998) Bardaki Genç
Bir Demet Tiyatro-(1997) Gazeteci Çocuk
Previous
Next Post »