Yasemin Çonka Kimdir? Biyografisi

Yasemin Çonka
Yasemin Çonka, 18 Şubat 1972 yılında İstanbul'da doğdu. Yasemin Çonka, 1993 yılında, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bolümü'nden mezun olmuştur. Birçok dizi ve filmde rol almıştır.











Filmografisi

Seksenler (2012) - Nazlı
Gönülçelen (2010)
Devrim Arabaları (2008)
Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım (2008)
OKS Anneleri (2007)
Rüya Gibi (2006)
Hırsız Polis (2005)
Bıyık (2004)
Bir İstanbul Masalı (2003)
Aşk Meydan Savaşı (2002)
Hayalköy (2002)
Yeditepe İstanbul (2001)
İkinci Bahar (1999)
Bizim Ev (1995)
Previous
Next Post »