Yasemin Ergene Kimdir? Biyografisi

Yasemin Ergene
Yasemin Ergene Özilhan, 22 Ocak 1985 yılında Hamburg'ta doğdu. Yasemin Ergene, Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Ergene, 16 Temmuz 2011'de İzzet Özilhan'la evlenmiştir. Emine isminde 2012 doğumlu bir kız çocuğu ve Ela isminde 2013 doğumlu bir kız çocuğu vardır.










Filmografisi

2002 Koçum Benim - Eylül
2003 Vizontele Tuuba - Aynur
2004 Çocuğun Var Derdin Var - Sibel
2005 Aşk Oyunu - Ekin Teksoy
2006-2010 Doktorlar - Ela Altındağ
2008 Babam Adam Olacak - Yeşim
Previous
Next Post »