Yavuz Seçkin Kimdir? Biyografisi

Yavuz Seçkin
Yavuz Seçkin, 2 Ocak 1969 yılında İstanbul'da doğdu. Yavuz Seçkin, Şişli Motor Meslek Lisesi'nden mezun oldu. 28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, "Yavuz'un Minibüsü" adlı programıyla Radyo Klas'ta yayın hayatına başladı.

Faha sonra programında telefon şakalarına yer vererek birçok ünlüye şakalar yaptı. Radyo Klas'tan ayrılma kararı aldı ve daha sonra Süper FM'de program yapmaya başladı. "Avrupa Yakası" ile televizyon dünyasına adım attı. Avrupa Yakası dizisinde 'Sertaç' rolüyle yer aldı. Ayrıca "Co-medya" adlı komedi programını yapıyordu. Daha sonra ATV ve TV8 de "Medyatip" programını yaptı. TV de pek başarılı olamayan ünlü komedyen radyoda fırtınalar estiriyor. Halen Pal Fm de haftaiçi her akşam 18:00-20:00 saatleri arası "Yavuz'un Minibüsü" programını hazırlayıp sunuyor

Filmografisi

Derviş Galip (2013) - Tarkan Karcı
Comedya (2008)
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu (2006) - Anadol
Sevimli Dinozor (2006) - Seslendirme
Avrupa Yakası (2004 - 2009) - Sertaç
Hastayım Doktor - (2002)
Previous
Next Post »