Yonca Oskay Kimdir? Biyografisi

Yonca Oskay
Yonca Oskay, 28 Nisan 1982 yılında Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde doğdu. Show TV‘de yayınlanan Vidivodo adlı programın editörlüğünü ve sunuculuğu yapmaktadır. 

Skytürk’te yayınlanan Sportmen adlı programı Hakan Artış ile birlikte sunmakta ve yine editörlüğünü üstlenmektedir. Öte yandan Skytürk Televizyonunda spor spikerliği görevini sürdürmektedir. Son olarak Türk’ün Uzayla İmtihanı dizisinde Aslı karakterini canlandırdı.




Filmografisi

2012 Türkün Uzayla İmtihanı - Aslı
2008 Aman Annem Görmesin - Yağmur
2007 Suç Dosyası - Esra
2006 Arka Sokaklar 
2005 Gümüş
Previous
Next Post »