Yunus Emre Yıldırımer Kimdir? Biyografisi

Yunus Emre Yıldırımer
Yunus Emre Yıldırımer, 1982 yılında Siirt'te doğdu. İlkokulu ve liseyi Diyarbakır'da okudu. Daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar bölümünü bitirdi. Oyuncu son dönemde TRT1'de yayınlanan “Mavi Kelebekler” ve Samanyolu TV'de yayınlanan “İnsan Aldandı” adlı dizilerde rol aldı. 

Yunus Emre Yıldırımer, 2013 Mart'ta vizyona giren “Selam” adlı sinema filminde başrol oynadı.







Filmografisi

Sinema

Selam - Harun 2013

Dizi

Elif'in Günlüğü - Burak - 2007
Hatırla Sevgili - Ömer - 2007
Sardunya Sokağı - Orçun - 2007
Evimin Erkeği - Memo - 2008
Bir Göçmen Kuştu O – Utku’nun gençliği - 2008
Dantel – 2008 - Murat
Güz Gülleri – Bilal – 2010
Mavi Kelebekler – Murat – 2011
İnsan Aldandı – Ömer – 2012



Tiyatro

Kral Dairesi – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2009-2010
Sindirella Ç.O. – Tiyatro Mie – 2009-2010
Eksik – Tiyatro Hal – 2009-2010
A4 – Tiyatro Hal – 2010-2011
Yaka Beyaz – Tiyatro Hal - 2012 -2013
Ramazan Şenliği – Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu
Tahir İle Zühre – Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu
Telgrafçı Hamdi – Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu
Hülleci – Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu
Yanlışlıklar Komedyası – Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu
Barış Gezegeni – Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu
Ceviz ile Karınca – Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu
Previous
Next Post »