Zeynep Dörtkardeşler Kimdir? Biyografisi

Zeynep Dörtkardeşler
Zeynep Dörtkardeşler, 26 Ağustos 1989 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde doğdu. Karsıyaka Kız Meslek Lisesi Grafik tasarım mezunudur. 7 sene İzmir Karsıyaka spor kulubünde voleybol oynayan Dörtkardeşler, lise 2. sınıftayken İzmir'de mankenliğe başladı. 2 sene İzmir'de hobi olarak mankenlik yaptıktan sonra 2005 yılında Best Model of The Turkey Yarışmasına katılan Zeynep Dörtkardeşler, En İyi Fizik Ödülü'nü aldı.

2007 yılında Kader ve Doktorlar dizilerinde rol alarak oyunculuğa adım atan Zeynep Dörtkardeşler, 2011-2012 döneminde Dinle Sevgili dizisinde Hande rolünü oynadı.

Zeynep Dörtkardeşler, 2012 yılında Alp Kırşan ile birlikte olduğu haberleri çıkmıştı.

Filmografisi

2012 Umutsuz Ev Kadınları
2011-2012 Dinle Sevgili - Hande
2010 Maskeli Balo
2008 Akasya Durağı - Tuğçe Güneş
2007 Kader

2007 Doktorlar - Aslı
Previous
Next Post »