Zeynep Özder Kimdir? Biyografisi

Zeynep Özder
Zeynep Özder, 1985 yılında doğdu. Zeynep Özder’i ilk olarak Bir Avuç Deniz filmiyle tanıdık. Filmde oynadığı cesur sahneler ile dikkat çeken Zeynep Özder, kendini geliştirmek için gittiği Newyork’ta özel ders aldı.

2012 yılında Özgü Namal'ın başrolde oynadığı Koyu Kırmızı dizisinde Mercan karakterini canlandıran Zeynep Özder, son olarak Dila Hanım dizisinde Hülya karakterini canlandırıyor.





Filmografisi

2012-2013 Dila Hanım - Hülya
2012 Koyu Kırmızı - Mercan
2011 Sen Kimsin? - Pelin
2010 Samanyalu - Eda
2010 Adanalı - Maya

2010 Bir Avuç Deniz - Dilek Hanoğlu
Previous
Next Post »