Biyografi Ara

Ahmet Yılmaz Kimdir? Biyografi

 

Ahmet Yılmaz
Ahmet Yılmaz, 20 Ocak 1966 yılında İstanbul'da doğdu. İköğretimini Bahçelievler İlkokulunda tamamlayan Ahmet Yılmaz, Ortaokulu Kültür Koleji ve Muhittin Üstündağ Okullarında tamamlamıştır. Liseyi Ataköy Lisesinde okumuş, Açıköğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümünde tahsil hayatına devam ederken, Limon mizah dergisine girmiştir.

Daha sonra arkadaşlarıyla Leman dergisini kurmuşlar ve halen Leman dergisinde karikatürist, yazar olarak çalışmalarına 20 yılı aşkın süredir devam etmektedir.

Cümbür Cemaat, Kıllanan Adam, Eekşın, Fantastico, Viaypi, United Kolpa adlı altı karikatür albümü bulunan Ahmet Yılmaz, 1994 yılında vatani görevine başlamış, yüksek okul öğretimini yarım bırakmıştır.

Şafak Sezer'in başrolde oynadığı, Kutsal Damacana adlı sinema filminin senaryosunu yazmış ve filmde kısa bir rol oynamıştır.

Ahmet Yılmaz Kitapları

2009 United Kolpa Hayal
2002 Cümbür Cemaat Viaypi
2000 Cümbür Cemaat Fantastico 1
1999 Cümbür Cemaat Eekşın
1997 Kıllanan Adam
1995 Cümbür Cemaat 
Ahmet Yılmaz Kimdir? Biyografi Ahmet Yılmaz Kimdir? Biyografi Biyografistan Ahmet Yılmaz Hayatı, Ahmet Yılmaz Biyografi, Ahmet Yılmaz Kitapları ve hakkında bilgi Ahmet Yılmaz , 20 Ocak 1966 yılında İstanbul'da doğdu. İköğretimini Bahçelievler İlkokulunda tamamlayan Ahmet Yılmaz, Ortaokulu Kültür... 4.5 5

Hiç yorum yok: